7-9 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

En mysig lördag

 

God kväll! Innan lunch tog vi en promenad med min moster och bara njöt av vårvädret, trots att det var lite blåsigt. Så skönt att komma ut och bara vara! Jag älskar naturen men bäst är så klart landet! Efter promenaden traskade vi hem och åt lunch. Mamma och syrran kom när vi ätit klart och mös med flickorna. Mamma hjäpte städa lite och så bakade vi lite veganska brownies för att sedan åka till stallet. Där mötte vi upp en hästvän och visade runt lite samt planerade framtiden (hästar)!

Det var så blåsigt och Fia var så otålig så till slut åkte vi hem och lekte istället och då var det två busiga små tjejer! Efter ett tag var det matdags och idag blev det kokt kyckling med sötpotatis och hemlagad mild currysås! Så gott! Senare kom brorsan och ska sova här idag. Brorsan är 10 (snart 11 år) och älskar att vara med tjejerna, och dom med honom, och innan jag blev gravid och tjejerna kom så sov syskonen ofta över och hade myskväll så roligt att ha det igen?

Vi har ätit lite gott och kollat på TV samt spelat spel efter att tjejerna somnat och nu ska vi kolla film och äta lite popcorn! Hoppas ni haft en bra dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *