Blandat,  Djuren,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Uppfödning,  Vardag

Busungar x2


 

Godmorgon fina! Idag vaknade vi vid 7 och lekte en stund innan frukost. Efter frukost var det två trötta tjejer så vi läste lite i myshörnan och sen somnade dom i min famn❤ Jag låg kvar tills dom vaknade igen och bara mös!

Jag lämnade tjejerna en snabbis för att springa på toa och då låg dom på lekmattan, men när jag kom tillbaka någon minut senare hade dom krupit till gåstolen och lekte? Busungar!!

Nu är dom vakna och vi ska ta och packa in oss i extravagnen och ta en promenad innan lunch. Det är lite halvmolnigt idag men senare blir det stallet och börja sätta hage! En vän kommer också och hälsar på i stallet? Men innan det kommer en familjeliv hämtar sina degus?

Hoppas ni får en bra dag!?☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *