7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Dagens inköp

 

Godkväll! Idag har vi bara fixat massor och lekt en massa! När vi var på besiktningen ringde dom om att soffan var på väg (hemleverans) så pappa fick kasta sig till besiktningen och hämta mina nycklar och körkort för att åka och möta upp DHL som kom med soffan!

Efter körde vi hem och åt mellis och i väntan på att mamma skulle komma efter jobbet skruvade jag ihop soffan. Så stor och jag älskar den? Den ska bara “sittas in”! Blev iallafall superbra då den har samma färg som min säng och trots att den går ända fram till sängen är jag nöjd! Jag vill ha en soffa vi kan ha länge och där kommer vi ha massor med myskvällar? Pappa satte även upp tjejernas minnesskåp och hyllan som brorsan gjort åt dom och det blev superbra! Ska bara sätta upp gipsmagen och två krokar så är det i princip klart!??

När mamma kom åkte jag och syrran till erikslund en snabbis för att handla lite snabbt. På vägen hem köpte vi med oss ChopChop och invigde soffan! Tjejerna busade medan vi åt och jag är så imponerad men får samtidigt panik över hur duktiga dom är! Dom sitter, kryper, pratar, ja ni förstår.. Mina hjärtan❤

Tjejerna somnade strax innan 19 och efter det har jag bara plockat och hängt tvätt. Nu ligger jag i sängen och ska kolla på någon film men lär somna innan jag hinner börja kolla? Hoppas ni haft en bra dag!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *