Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

Stallmys & vårvärme

 

I eftermiddags kom syrran efter skolan så när tjejerna ätit mellis packade vi in oss i bilen och åkte till stallet, drog på släpet och åkte och hämtade hö! Var dock kaos där då tjejerna var ledsna och hundarna sprang runt som galningar så syrran fick lyfta hö själv?

Efter vi hämtat hö åkte vi till stallet igen och fixade allt. Jag satte ihop alla hundra vattenslangar så vi ska slippa bära vatten till hagarna varje dag.. Tjejerna var så duktiga❤ Vi kom hem till läggdags och då kom mamma hit en snabbis efter jobbet och gosade lite innan dom skulle nattas. Dom somnade ganska snabbt och sover nu gott?

Jag har fixat lite hemma efter tjejerna somnat och matat djuren. Idag fick jag ÄNTLIGEN i Grace all sin mat!?? Jag fick ge i små små bitar, men hon åt allt?

Nu kollar jag på Unga Föräldrar och ska strax sova. Imorgon kommer min efterlängtade soffa? Hoppas ni haft en bra dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *