7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  S&S,  S&S första,  Vardag

Dom stannar inte kvar!!

 

Hej fina! Inatt var en kass natt. Fia har sovit oroligt och vaknat var 5e minut så hon har legat hos mig. Saga sov dock gott hela natten och vaknade strax innan 6! Vi åt frukost som vanligt vid 8 och efter en stund kom mamma förbi innan jobbet. Vi åt frukost tillsammans alla fyra och sen lekte vi på rummet.

Igår började båda tjejerna kravla ordentligt och står och gungar på alla fyra, så snart kryper dom på riktigt! Dom har sedan dom var 4 månader ålat sig fram men nu börjar det alltså bli på riktigt! Dom ligger verkligen inte kvar där man lägger dom?? Mina duktiga flickor❤ Fia har även lärt sig klappa händerna och blir så stolt?

Nu sover tjejerna middag och mamma har nästan precis gått till jobbet. Jag ska sätta på en maskin med tvätt och fixa till djuren, och senare ska vi gå till lekparken! Idag skiner solen som bara den så idag ska vi njuta av vårvärmen?☀️?

Syrran kommer efter skolan så åker vi till stallet och fixar samt hämtar hö? Hoppas ni får en bra dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *