Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Träning pågår

 

Hej fina! Idag har vi haft vaktmästarna här för att sätta in skåpet som skulle vara där diskmaskinen stod, så äntligen är den på plats!??

Sen har vi tränat i hoppgungan och där går tjejerna verkligen all in när dom hoppar! Älskar att se hur dom hoppar och verkligen älskar det? Filmade Fia men hon var mer intresserad av hundarna bara för jag filmade? Annars pratas det och skrattas för fullt!

Vi har även fixat här hemma lite, städat, tvättat, hängt tvätt och gjort puréer! Nu kom precis syrran och det är dags för mellis? Tänkte gå till lekparken en stund men nu började det toksnöa? Vi får trotsa vädret ändå! Sen kommer mamma och pappa också?

IMG_6746

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *