Blandat,  Flickorna,  Graviditeten,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Mamatummy day

 

Idag är dagen vi uppmärksammar kvinnornas fantastiska kroppar! Idag är det Mamatummy day och vi hyllar våra fina magar? Min graviditet gav mig bristningar på magen och jag är så oerhört stolt över dom, för det är tatueringar efter mina barn❤ #älskaerakroppar #mamatummyday

I eftermiddags kom syrran efter skolan och vi lekte på tjejernas rum. Dom är så duktiga mina små grodor? Det blev ett bad efter maten och lufta innan sovdags! Mamma kom efter jobbet och hann gosa innan tjejerna skulle sova som tur var! Bebisgos varje dag är obligatoriskt!❤

Tjejerna somnade strax efter 18.30 och jag tog ett skönt, kokhett bad! Så skönt att bara ligga och koppla bort allt! Nu är det sovdags för mig också och imorgon hoppas vi på lite sol!? Natti?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *