7-9 månader,  Blandat,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Drama in tha house

 

Hej fina! Tjejerna har börjat sova hela nätter igen och sover nu 18.30-06.00 för att somna om till ca 07.30!?? Sååå tacksam för det behövs verkligen!

Efter frukosten lekte vi lite och tränade på att krypa och gå! Sen var det två trötta tjejer så dom somnade för att sova middag ett tag. Jag fixar lite under tiden och ska fixa till djuren innan tjejerna vaknar tänkte jag.

Igår kväll var mamma och syrran här och innan läggdags satt båda tjejerna hos deras mormor för att gosa lite innan sovdags och då hade Saga en leksak som Fia helt plötsligt skulle ha, så dom satt och skrek när den andra tog leksaken och var bara nöjda när dom hade den själv? Klicka på videon nedanför att se dramat!?? Jag tycker det är så roligt att se att dom hela tiden blir mer medvetna om varann?

Idag är det snökaos så vi gosar mest inne men ska givetvis trotsa ovädret senare för en promenad! Hoppas ni får en fin dag?

IMG_6678

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *