Sju månader sedan..

 

Hej fina ni! Idag, klockan 06.57 och 07.12, för exakt sju månader sedan föddes dom mest fantastiska, finaste prinsessorna på denna jord! För sju månader sedan!❤ Helt galet att jag vart mamma i 7 månader! Det känns som dom kom igår men samtidigt som att dom alltid funnits! Mina små älsklingar❤

Tänk att på denna tid har två små minigrodor vuxit och blivit två små minimänniskor som varje dag utforskar och lär sig nya saker! Saga har fått båda sina tänder nere, Fias kommer snart, dom kryper snart, äter mer riktig mat än ersättning, pratar som två galningar, busar och är bara söta vad dom än gör!? Nu stoppar vi tiden lite tack!

Jag njuter av varje sekund med mina tjejer men ser så mycket fram emot alla framsteg dom kommer göra resten av året! Älskade barn❤

Loading Likes...

2 reaktioner på ”Sju månader sedan..

  1. 7 månader redan? Jag som bara följt din blogg sedan graviditeten tycker ju att det var nyss som dom föddes haha! Blir själv chockad när min dotter blev 4 månader i veckan, vart tar tiden vägen? ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *