7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Vardag

Dagens bästa inköp

God kväll! Idag har vi haft fullt hus! Bokstavligen. I förmiddags kom moster över och fikade samt gosade med flickorna ett tag. Trevligt! När hon gått lekte vi en stund innan tjejernas morfar, morbror och mormor kom! Vi fikade igen och det lektes och busades med flickorna. När alla hade åkt var det sovdags för flickorna igen och jag passade på att städa lite. Vardagsrummet börjar ta sig! Och vet ni vad? Jag beställde soffa idag!? Lycka är!

Det roliga är att den kommer gå ända fram till min säng, men eftersom vi inte ska bo här i all evighet känner jag att jag inte bryr mig! Bättre att satsa på en stor soffa som vi kan mysa massor i och ha i många år än en liten bara för vardagsrummet är litet. Och för er som inte vet så bor vi i en trea, tjejerna har största rummet, djuren lilla och jag i vardagsrummet. Dom går först?

Blir dock såååå bra med soffan! Det är både divan och schäslong så vi kommer få plats allihop när vi ska ha myskvällar? Och det är samma färg som på min säng så det blir toppen! Nu får den komma!!?

Fia har vart gnällig på eftermiddagen men hon har knappt sovit idag så inte så konstigt.. Båda somnade dock direkt när jag nattat dom och sover så gott❤ Mina små 7-månaders prinsessor?

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla film, hoppas ni haft en bra dag idag! Imorgon blir det en heldag i stallet för vår del!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *