4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Sista dagen som 6 månaders..

Ja, idag är sista dagen tjejerna är sex månader, med andra ord, imorgon blir mina prinsessor sju månader! SJU! Var tar tiden vägen?!? Mina små tjejer är inte så små längre❤

Idag har vi vart hemma och tagit det lugnt. Lekt massor, gosat i myshörnan och bara njutit av att inte ha haft massor att göra. När tjejerna sov middag passade jag på att rensa massor så nu börjar det minska med grejer. Måste köpa en soffa bara så man slipper sitta på sängen och kolla på tv på kvällarna?

Mamma och syrran kom i eftermiddags. Jag och syrran åkte och handlade och köpte med oss Spicy Hot till kvällsmat, såå gott! Och bäst är nog att det blir kvar till morgonen efter så man får äta det igen? Tjejerna somnade 18.30 och var såå trötta. Gullungar? Nu ska denna mamman unna sig lite päronhalvor med after eight och kolla på någon bra film? Hoppas ni får en toppenkväll?

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *