Blandat,  Flickorna,  Inköp,  Mammarollen,  S&S,  S&S första,  Vardag

Recension – Besafe Izi Plus

 

Nu har vi haft våra Izi Plus ett tag och jag tänkte därför komma med en kortare recension, kanske kul att läsa för er som går i köptankar!

 

Fördelar
Jag var så fäst vid stolen och när jag fäster mig funkar inget annat, men det som gjorde att jag föste mig var nog designen. Den känns stor och rejäl, säker med andra ord. Vi åker bil så mycket till stallet, tävlingar, utställningar och roadtrips så jag ville ha en som man kunde ha länge och som kändes så där extra säker!

Designen är snygg, vi har dom svarta och dom passar så snyggt in i bilen! (Men vi ska ha ny bil) Stolen kan användas till 25kg vilket gör att dom kan användas längre = bra! Det finns magnet på sidorna så du kan sätta upp bältet vilket gör det lättare att sätta i och ta ur barn. Du kan vicka stolen vilket är skönt ifall dom somnar. Nackstödet känns rejält och följer med när barnet växer. Bäst av allt är ju dock att tjejerna som hatat att åka bil senaste månaderna, nu älskar att åka bil!???

 

Nackdelar
Det finns egentligen inga riktiga nackdelar med stolen förutom att den är dyr (men helt klart värd varenda krona!) samt att den tar enormt med plats i bilen! Ännu mer eftersom den går att vicka. Jag är 157cm (extremt kort, i know) och har fått flytta fram sätet nästan längst fram för att få plats med stolen bakom! Femsitsig bil men mitten bak får man inte plats längre tyvärr, och då har jag stor bil!

 

Jag beställde mina HÄR vilket var supersmidigt då dom kom inom tre dagar! Perfekt! Går du i köptankar kan jag bara rekommendera att köpa denna, den är underbar! Materiell lycka?

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *