Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Vardag

Välkomnar helgen

Hej fina! Ligger och halvsover efter en heldag med fix i hemmet, lek, bus och gos! Vi har bott här i nästan precis tre månader men ännu inge kommit iordning.. Tjejernas rum är så gott som klart förutom att det ska upp tavlor vilket dröjt waaaay too long! I köket ska det upp hyllor, köksbordet ska bytas ut mot ett fyrkantigt, det ska in en mindre skänk och skåpet ska in där diskmaskinen stod, i vardagsrummet ska det upp tavlor, jag behöver köpa ny soffa eftersom jag sålde den andra innan jag köpt ny (dum, ja), balkongmöblerna ska ut osv. Ja en del kvar med andra ord!

Plugget går lagom trögt men jag försöker och nu börjar snart kemin.. Kommer gå åt skogen men jag ska klara det! Motivationen har vart på vift ett bra tag nu men nu är det dags att leta reda på den!? Men imorgon välkomnar vi helgen!?? Blir sååå skönt!

Nu är det sovdags och hoppas natten blir bra! Imorgon är bloggandet bättre igen, jag lovar!? Natti?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *