Blandat,  Bloggen,  Familjen,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Att leva på rosa moln

Livet med barn, är det alltid som att hoppa på rosa, fluffiga moln? Jag tycker ofta bloggare (bland andra) försöker få livet att verka så perfekt i sociala medier, som att det aldrig är några problem!

Detta blir väldigt fel, väldigt ofta eftersom många blivande och nyblivna föräldrar kanske tror att livet ser ut så. Bajset luktar inte, barnen skriker aldrig, lägenheten är alltid kliniskt ren, ja ni förstår. Detta är en av anledningarna till att jag bloggar, för att visa att livet inte alltid är perfekt.

Jag städar varje dag men likt förbannat syns det inte för fem öre! Tjejerna är inte alltid glada, det skriks, dom är mammiga, dom blir trötta och dom är precis som vilka andra barn som helst. Dom kräks ofta vilket gör att det får bytas kläder ofta, det tvättas minst en maskin om dagen men ofta fler, ja jag tror ni förstår vart jag vill komma.

Jag tycker många har såå fina instagramkonton där varenda bild är ljus, allt är perfekt och kliniskt rent, men hur mycket tid ligger det inte bakom då? Det är inte konstigt eller dåligt att ha det lite stökigt när man har barn, man hinner inte alltid. Det är inte konstigt att vara trött emellanåt, alla barn har dåliga nätter ibland. Det är inte konstigt att bli frustrerad ibland när barnen skriker non stop. Livet är inte som att hoppa på rosa, fluffiga moln!

Så till er som läser bloggar där allt verkar vara toppen, försökt tänka bort det. Oftast ska det låta bättre än vad det är vilket säkert beror på att man inte vill känna sig dålig, men man är inte en dålig förälder för att man känner sig trött, utmattad, frustrerad eller liknande!?

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *