4-6 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Tip of the day

Våtservetter går ju åt till förbannelse när man har barn, och dubbelt med två. Jag kör bara libero i skötväskan, bilen och hos föräldrarna men hemma gör jag egna. Det finns ärligt talat inga bättre än de man gör själv! Och så enkelt att göra!

Det du behöver är en burk, tex en matlåda, kokosfett, kokat vatten och papperservetter.

 

? Våtservetter ?

1. Koka vattnet och häll i valfri mängd i matlådan. 

2. Klicka i kokosfett och låt det lösas upp. Rör om.

3. Klipp servetterna i två delar och lägg i matlådan.

Servetterna suger upp vattnet med oljan i och jag brukar bara krama ur och låta dom suga upp vattnet igen! Klart!

Så enkelt och allvarligt dom bästa som finns! En förpackning papperservetter kostar ca 25:- och brukar innehålla 250 st, klipp dom i två delar så har du 500 st! Dessa finns vid barnavdelningen på exempelvis mataffärerna!

—————————-

Ni vet när man lagar mat och samtidigt ska underhålla barnen? Då är det smidigt att låta dom ha något att göra. Mina tjejer kastar alltid leksakerna omkring sig och allt hamnar på golvet inom 0.33 sekunder, vilket gör att jag ändå inte hinner fixa maten eftersom jag då bara plockar leksaker! Tips nummer 2;

Små majsringar! 

Semper har små majsringar som är toppen för barnen att plocka med! Dessutom är dom bra eftersom dom är små och barnen får träna pincettgreppet! Dessa är dock från 8 månader så ger man innan får man hålla koll så dom inte sätter i halsen! Mina tjejer sitter alltid i matstolarna bredvid mig när dom får dessa så jag ser alltid om något händer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *