Blandat,  Djuren,  Flickorna,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

Graviditetsillamående

Hej fina! Idag vaknade tjejerna 07 och skulle gå upp då.. Mindre pigg på det var mamman! Hur som så blev det lite lek på rummet innan frukost. Jag åt macka och tjejerna gröt samt lite yoghurt. Till fick dom lite havredryck! Just nu sover tjejerna middag och jag ska försöka plocka lite här hemma innan dom vaknar!

Vi har en liten tjej här hemma med graviditetsillamående, och hon mår nästan precis som jag gjorde när jag väntade tjejerna.. Stackars lilla Puppii? Jag om någon kan ju relatera.. Hon har matvägrat en vecka nu men jag har lyckats få i henne lite kokt tork och kokt kyckling så lite har hon ätit nu iallafall! För övrigt ligger hon bara och vilar, leker emellanåt men är extremt trött. Tuttarna är rosa och trots matvägran har hon inte minskat alls i mindjemått! Jag håller alla tummar och tår på att det går vägen nu❤

Den naturella havregurten från Oatly är sockerfri till skillnad från de smaksatta – därför blandar jag i hemmagjord fruktpuré istället för att variera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *