4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

7-månaderskoll

God kväller kära du! Efter lunch idag gjorde vi oss iordning och åkte till BVC för 7-månaderskoll. Gick superbra och tjejerna var så glada förutom att dom var lite blyga i början!

Fia vägde 7050g och var 65cm, Saga vägde 6780g och var 64cm! Båda följer kurvorna exemplariskt uppåt och hon kunde inte sluta prata om hur söta dom är, stolt mamma!? Fia berättade sin livs historia när vi var där och BVC-sköterskan bara skrattade, gullungar!

Efter åkte vi och hämtade syrran från skolan och åkte hem. Flickorna åt mellis direkt och idag blev det macka och yoghurt, mums! Mamma kom efter jobbet och mös med tjejerna hon med.

Tjejerna vägrade äta kvällsmaten och var så trötta att dom somnade 18! Bävar inför natten och morgonen.. Är inte så sugen på att göra morgon vid 5? Well well, återstår att se hur det blir! Nu ligger jag i sängen och ska sova, imorgon ska det fixas och donas samt ordna med plugget. Godnatt fina ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *