4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Livet med barn

Hej fina ni! Tror dom flesta kan relatera när ajg säger att man alltid har något att göra när man har barn! Eller? Speciellt med två som ska göra samma sak hela tiden också?

Idag kom syrran strax efter lunch då hon slutat skolan. Tjejerna sov middag när hon kom så vi satt och pratade skit i köket tills dom vaknade. Sen kom även mamma och brorsan. Ställde mig och gjorde veganska amerikanska pannkakor till mellis så brorsan och tjejerna åt tillsammans med hallonpuré! Mums?

När tjejerna ätit åkte jag och syrran till Erikslund och handlade lite snabbt. Två lådor från IKEA samt ny torkställning och nya underkläder! Under tiden vi var där var resten av familjen och gungade? Tjejerna älskar att gunga och bara skrattar!?

När vi kom hem var det dags för kvällsmat och idag blev det lax och potatis! Familjen åkte hem när tjejerna ätit och just nu leker vi på deras rum. Vällingen är på kokning och jag har två extremt trötta tjejer som bara gnäller.. Mat och sova som gäller nu efter en lång dag❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *