Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Uppfostran

Don’t let your fears stop you

Rädslor.. Är ni rädda för något? Alltså verkligen riktigt rädda för något? Jag hatar spindlar, småkryp och larver, men när jag pratar om riktiga rädslor tänker jag mer på exempelvis att drunkna.

Har ni sett ‘Sveriges Modigaste’? Jag kände på riktigt paniken dom måste känt när jag såg det. Som ung var jag inte rädd för mycket och jag tyckte på något vis inte att höjder var någon match, men ju äldre jag blev desto räddare blev jag! I 18 års present fick jag fallskärmshopp i present och fy vad jag hatade mina föräldrar där och då. Det tog över en timme innan jag samlade mod och faktiskt gjorde det. Och gissa om jag är glad så här i efterhand att jag gjorde det!?? Själva fallet i sig var hemskt och jag är även livrädd för att flyga flygplan så ni kan ju tänka er hur det var..

Hur som helst, i programmet får dom möta sina största rädslor och som dom säger där, rädslorna sitter bara i huvudet! Min största rädsla är iallafall höjder. Men även djupa vatten ger mig panik, att man inte ser vad som kan komma under en! Rejäl respekt har jag. Jag var livrädd när jag och syrran åkte vattenskoter i Grekland.. Men jag gjorde det och som tur var ramlade vi inte i!

Detta med rädslor och barn är ju ganska känsligt egentligen.. Utöver de rädslor jag nämnt hatar jag sprutor som ni vet ni som följt oss sedan start, och det är ju något jag inte vill att tjejerna ska märka! Min mamma hatar det med men på något sätt har hon lyckats hålla det hemligt tills för några år sedan! Mina rädslor ska absolut inte påverka tjejerna och jag kommer göra mitt allra bästa för att dölja det för dom?

Har ni några rädslor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *