4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  S&S första,  Träning,  Vardag

Träning pågår

Gaaah, ni vet hur man emellanåt känner den där känslan av att “nu jäklar ska jag komma igång!”, den där peppen man får, som helt plötsligt byts ut till “jag orkar inte..”? Bara jag som känner så? Okej..

Nej men seriöst nu. Jag har vart sjukt pepp, eller är rättare sagt, på att ta tag i träningen på riktigt. Det är snart sommar och mitt mål är att komma i min finaste klänning! Men då måste jag sätta igång nu! Jag läste om en som analyserade sin träning i kombination med sin mens. Nu kommer jag inte ihåg hur det var exakt men att ex antal dagar efter mens var hon peppad och träningen gick galant, ex andra dagar innan mens vände det och motivationen försvann helt och under mensen kommer jag inte ihåg hur det var för henne, men jag tänkte faktiskt testa det själv!

Jag ska hur som helst ta tag i detta nu och komma i form. Gravidkilona är borta sedan efter förlossningen, men trivselkilona ska bort! Och det är nu! Ska ta längre promenader om dagarna också! Så skönt ju??

 

Dagen har vart lugn. Vi har vart hos föräldrarna och ätit påskmat samt lekt med moster och mormor. Morbror och morfar var på fotboll i Stockholm så det var bara vi tjejer. Vi kom hem lagom till läggdags och då var det två trötta tjejer som somnade direkt❤ Själv har jag precis lagt mig i sängen och tänkte ta en tidig kväll. Imorgon ska det städas? Hoppas ni haft en fin dag?

Jag vet inte vad det är men då här ser dom alltid ut efter maten? Köttfärssås och spagetti till kvällsmat?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *