Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Uppfostran,  Vardag

Traditioner – viktigt eller ej?

Det här med traditioner, är det något ni tycker är viktigt? Eller något ni lägger mindre energi på? Här hemma är det viktigt! Vi har alltid haft traditioner och det är något jag kommer hålla på.

Viktigast här hemma är väl födelsedag, jul och påsk. Men även alla hjärtans dag och nyår så klart! Det är något att se fram emot och tillfällen då närmsta släkten träffas och bara myser. Underbart!

Vi har alltid hållt på våra traditioner och det är så roligt att se tillbaka. Men självklart handlar det inte bara om dessa stora saker, utan även små traditioner måste man ju också ha! Som exempelvis att grilla vid klipporna är en av dessa. Mina gravidbilder (bl.a. min header) är därifrån, en annan är att åka till Ullared varje år som en tjejtrip, och en ganska ny är att åka på kryssning!? Älskar traditioner!

Jag är även sådan som vill ha det som det alltid vart, annars blir det fel! Vi har alltid kört häst och vagn på julafton för brorsan och då kört runt kvarteret, men förra julen blev det inget eftersom tjejerna kommit och det var fullt upp ändå. Trist dock eftersom vi gjort det varje jul länge! Men men!

Har ni några traditioner ni håller på? Eller är det inget för er??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *