4-6 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  S&S första,  Vardag

Gosungar

Hej fina ni! Hoppas ni haft en bra påsk med mycket gott att äta och påskägg! Visar lite fler bilder på tjejernas ägg nedan???

Imorse kom mamma hit innan jobbet och gosade med tjejerna. Vi åt frukost tillsammans alla fyra och sen blev det lek på tjejernas rum! Älskade ungar❤ Det är så roligt att kolla på dom när dom leker själva för dom är aldrig still! Ligger och fipplar med leksakerna, kryper runt, snurrar, känner på varann och babblar som tokar!

Precis när mamma gick till jobbet var det dags att sova middag så vi läste boken tjejerna fick av moster i påskpresent, Vaiana! Dom älskade den och somnade efter en stund? Nu ska jag fixa till djuren!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *