4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

Glad påsk!

 

Stort glad påsk på er alla fina❤?

Hoppas ni haft en bra dag och ätit gott! Dagen har gått i ett för oss. Vi hämtade syrran strax efter lunch och åkte till stallet. Allt fixades klart och hästarna pussades på innan vi åkte hem till oss och fixade oss inför eftermiddagen. Jag bakade klart, tjejerna käkade mellis och sen kom mamma hit och så traskade vi över till moster för lite påskfirande!

Blev god mat (för mycket) och till efterrätt blev det cupcakes. Jag gjorde vaniljcupcakes med vanlig frosting, pastellig grön och gul färg samt chokladcupcakes med chokladfrosting. Hade skurit ut ur chokladcupcakesen och fyllt med orange frosting och på chokladfrostingen satt halva kaniner för att få det att se ut som grävande kaniner men det blev så stressigt på slutet så inget blev bra! Gott dock!

Flickrona var så glada hela tiden och vi fick gå äggjakt efter maten. Vi fick små lappar som skulle följas och till slut fick vi leta efter äggen i köket! Bra gömda men till slut hittade vi dom! I äggen var det lite godis och ett presentkort på H&M!? Så snällt!

Vi var hemma strax till läggdags men det tog ett tag innan dom somnade, dom sov middag lite sent idag. Men nu sover dom och jag har hunnit diska och plocka undan lite! Skönt att få lite ordning? Imorgon åker två av våra omplaceringsdegus men annars blir det lugnt imorgon? Skönt med en hemmadag bara! Nu ska jag kolla på Talang och sen krypa ner i sängen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *