Just like queens do it

Hej fina ni! I förmiddags kom mamma förbi en stund då hon skulle ner på stan med min moster, så jag åkte till Barnens Land lite snabbt och fick tjejernas nya bilstolar installerade så nu åker dom som drottningar!

Mamma och min moster kom förbi med mat strax efter tjejerna ätit så vi käkade tillsammans. Dom hade med sig Spicy Hot? Såå gott!

Efter ett tag med bebisgos åkte jag, mamma och tjejerna till H&M för att byta ett par skor åt tjejerna och sen hem till föräldrarna så nu ska tjejerna få mellis! Smoothie gjord på hallon och banan!?

Hade två glada tjejer i bilen nu tack vare bilstolarna?

Loading Likes...

2 reaktioner på ”Just like queens do it

  1. Vi har också köpt Besafe izi plus. Funderar på när man ska börja använda den? Lillgrodan är snart 5månader men är mkt större för sin ålder. Vid fyra månader var han stor som en 6 månaders sa läkarna.

    Nöjd med stolen?

    1. Det är ju mest längden som avgör, örat ska inte vara under själv nackstödet, då är dom för små! Mina är storleksmässigt som 5.5 månaders som dom är i korrigerad ålder men sitter toppen i stolarna ändå och jisses så nöjda barn!! Jag älskar stolarna! Materiell lycka?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *