4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Jag såg fel!!

 

Lugn och mysig onsdag här idag. Det har vart dåligt väder så har vart skönt att bara vara hemma och mysa❤ Dagen har gått galet fort trots att vi knappt gjort något! Vi traskade iväg till mammas jobb när hon hade lunch och sa hej i regnet och sen hem och leka innan mellis. Efter kvällsmaten blev det ett bad för tjejerna som hade gröt över hela sig? Två rena och glada tjejer fick sedan leka och lufta sig! Känns så galet att mina små tjejer börjar bli så stora!❤

Jag tycker inte tjejerna är lika alls, men andra gör det. Dock är Fia större så man ser ju ganska tydligt vem som är vem, men ibland blir man förvånad ändå när man tar fel? Idag satt vi och mös i myshörnan så tog lite kort och insåg sen att jisses vad lika dom var! Hade jag inte vetat vem som satt var hade jag vart lagom förvirrad? Likadant när jag skulle natta dom så la jag dom som dom alltid sover, men fick sen stå och kolla och fundera ett tag innan jag insåg att det var fel barn på fel plats? Jisses!

Ikväll hämtade jag tjejernas bilstolar när mamma slutat jobbet så imorgon ska dom installeras ordentligt! Behöver dock en större bil??

Nu är det sovdags för mig och min lilla gris Grace❤ Hoppas ni haft en bra dag! Natti?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *