4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Uppfostran,  Vardag

Syskonkärlek

Syskonkärlek är nog det bästa som finns och att se den mellan sina barn är fantastiskt! Att ha sett tjejernas band redan i magen, och se hur det bara blir starkare för varje dag är underbart! Jag älskar att se tjejerna ta hand om varann och det är något jag kommer lära dom att man alltid ska göra. Man stöttar varann och finns där i vått och torrt!

Dom håller om varann när dom sover, håller varann i händerna, kramas, ler, pratar och skrattar med varann, tröstar varann och bara finns där för varann! Så fort ena är ledsen håller andra armen runt för att trösta och mitt hjärta smälter varje gång!❤ Älskade ungar!

Jag tror heller inte man kan förstå bandet enäggstvillingar har, om man själv inte upplevt det! En som blev två, alltså i grunden samma person, men två människor! Helt fantastiskt?

 

Idag kom familjen med fika och mös med tjejerna. Så trevligt! Tjejerna åt mellis ganska precis när dom kom och idag blev det smoothie gjord på banan, hallon och blåbär! Mumsigt? När familjen åkt mös vi bara och lekte en stund innan det var grötdags och därefter dags att sova! Båda somnade på stört och sover så gott? Jag ligger själv i sängen och ska strax sova. Hoppas på en bra natt och imorgon hoppas jag tjejernas bilstolar kommer!?

Hoppas ni haft en bra dag och att ni får sova gott?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *