Blandat,  Familjen,  Mammarollen,  Mat & Bak,  Vardag

Godmorgon utvilad!

Godmorgon fina ni! Vaknade för en stund sedan och känner att denna natt verkligen behövdes! Är så utvilad!??

Igår hade jag och en kompis som också var barnledig bokat bord på Tabazco för att käka tapas och jisses så gott det var! Blev ett glas vin till och även efterrätt! Gudomligt god vit chokladmousse med hallonkompott!?

Vi satt och snackade skit ett bra tag innan vi traskade vidare för att ta en drink på ett annat ställe men det var inget drag där samt folk jag kände så vi gick vidare till Tabazco igen och tog en drink där! Så trevligt och så roligt att få komma ut en kväll och bara snacka vuxenprat!

Jag var hemma strax efter 01.00 så hoppade ner i sängen direkt och somnade bums! Att få sova en hel natt behövdes verkligen för nu är jag pigg och utvilad och redo ifall vi har några dåliga nätter framöver? Dock vaknade jag till en gång under natten och trodde tjejerna var vakna men insåg att det var en av chinchillorna som höll på så jag somnade snabbt om igen? Men snacka om reflexer för jag har aldrig vaknat av ljud innan tjejerna kom!

Ska strax gå upp och äta lite frukost för att sedan åka till mina hjärtan? Som jag saknat dom!!❤❤

Idag blir det stallet och verka hästarna samt gosa och sen hem och leka med flickorna på deras rum, och i eftermiddag kommer en familj hit en snabbis och ska kolla på djuren då dom är intresserade av degus? Hoppas ni får en toppendag!?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *