4-6 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  Mammarollen,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

Äntligen hemma!!

Godkväll fina ni! Efter jag ätit frukost kastade jag mig i bilen och åkte till föräldrarna där flickorna sov inatt! Jisses vad jag saknat dom❤❤ Vi bara gosade, pussades och busade? Mina flickor är äntligen hemma!!?

Vi bestämde att vi skulle åka och prova bilstol igen då jag ska beställa nu och vill att dom sitter bra, så vi svängde in på Barnens Land och provade den hi ska ha, Besafe Izi Plus. Det är precis så dom kan börja ha den nu och eftersom dom sitter säkert i den nu trots att dom helst ska väga ca 9 kg så kommer dom beställas idag. Våra bilturer består mest av skrik och då inte för dom är varma, behöver rapa eller är uttråkade, utan för dom hatar babyskydden! Saga satt så nöjt i 2an så jag tror det blir toppen!

Sen svängde vi förbi IKEA och köpte lådor bland annat, samt köpte spån på City Gross! Sen åkte vi hem och matade flickorna för att sedan åka och handla mat jag och syrran. Storhandling så nu klarar vi oss till nästa lön?

Blev sen gröt idag och efter lekte vi på tjejernas rum och tränade på att gå! Så grymt duktiga? Sen var det dags för nattning❤ Flickorna sover nu och jag har ätit kvällsmat. Tidigare idag fick vi en kull degus som var så efterlängtat! Ska ta och ta lite kort till hemsidan och fixa iordning lite till dom andra djuren nu? Hoppas ni haft en bra dag?

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *