Blandat,  Bloggen,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Dejtlördag

Hej fina ni! Dagen har gått i ett så bloggen har hamnat sist tyvärr!

Natten var toppen! Dom sov hela natten och åt 06.00 för att sedan somna om till 08.30! Utvilad mamma här!?? Så härligt att få sova ut en natt! Idag är jag med andra ord väldigt pigg och utvilad?

Efter lunch åkte vi till mamma och tog en promenad. Ute på landet får man åka framåt vilket älskas? Efter promenaden blev det smoothie till mellis och sen åkte jag hem. Tjejerna sover kvar idag då jag och en kompis ska ut och käka då båda är barnfria idag!? Trevligt att komma ut ett tag!

Saknar dom dock så det gör ont och vill bara hämta dom? Men jag vet att dom har det toppen och jag ska bara ha kul ikväll och längta tills imorgon när jag hämtar hem tjejerna igen?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *