Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Terrordåd

Vad är det som händer?! Tror inte någon missat vad som hänt i Stockholm idag och ärligt talat har jag bara väntat på det.. Sverige har vart på väg neråt ett bra tag nu och jag börjar ärligt undra varför jag var så självisk att jag satte två oskyldiga barn till denna värld! Mina barn, deras barn och deras barnbarn ska växa upp i denna hemska värld!

Jag hatar det som händer i världen och hur Sverige har dragits ner i skiten! Det här är bara början..

Vi åker alltid till Stockholm en gång om året för att mysa och shoppa och detta året var inget undantag utan en trip är planerad i början av sommaren, men nu börjar jag tveka. Vågar man åka när man vet att det är stora folkmassor där? Jag är livrädd! Vi får se hur det blir men usch, rädslan och att behöva känna sig osäker är inte rolig!

Mina tankar går till alla nära och kära som förlorat någon idag! Vila i frid den stackars hund och de människor som avled i Stockholm idag!❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *