Blandat,  Bloggen,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Uppfostran,  Vardag

Jag känner mig bara tom

Rubriken beskriver känslan just nu.. Jag vet inte hur jag skulle förklara det bättre. Förra inlägget var luddigt, jag var chockad och ledsen. Jag tror inte jag är ensam om att veta att detta skulle hända här med. Jag har ärligt talat bara väntat..

Jag satt med tjejerna och ser hur telefonen lyser till flera gånger så jag kollar till den och ser notiser från Facebook där flera vänner checkat in att dom är okej. Jag fattade verkligen ingenting när jag klicka in och insåg att något hänt. Kollade Aftonbladet direkt och fick en chock. Mamma kom strax därpå efter jobbet och vi pratade om det ett tag.

Jag tycker det är helt galet, allting! Tekniken går framåt i en rasande fart, men mänskligheten går bakåt! Hur kan det vara möjligt att vissa delar av världen lever på 2000-talet medan vissa lever på 100-talet FÖRE Kristus?! Som någon la upp på Facebook att Astrid Lindgren sagt; tänk om krig startades och ingen gick dit!

Jag kunde inte hjälpa att börja tänka på hur självisk jag var när jag valde att behålla mina barn, för att nu låta dom växa upp i denna hemska värld! Jag vill att mina tjejer växer upp till bra människor med mål och som bryr sig om djur och andra, men hur håller man dom säkra i denna värld? Det snurrar i mitt huvud men jag känner mig bara tom.

Dom berättade på nyheterna att något av det första man såg på plats utanför Åhléns var en död hund, men det är enda gången det nämnts. Djurmänniska som jag är kan jag inte släppa att denna lilla krabat knappt blir nämnd! Och de stackars barnen som ligger skadade på sjukhus! Jag mår så dåligt! Jag kan inte förstå hur de drabbades familjer mår men jag tänker på dom i denna svåra tid❤ Att det alltid är oskyldiga som ska drabbas!

Jag som inte samsover med mina tjejer (dels för dom ska känna trygghet i sin säng och sitt rum, dels för att jag har hög säng och ett ev fall vore katastrof och dels för att jag är rädd att rulla över dom tex) väljer att idag bulla upp med kuddar överallt för att sova med tjejerna. Det är i sådana här stunder man förstår hur snabbt allt kan vara över, hur fort man kan förlora allt, och inatt behöver jag bara vara nära dom jag älskar mest av allt, mina djur och mina barn❤

Ta hand om er där ute?

3 kommentarer

 • Cecilia Dahlstrom

  Helt vansinnigt. Jag bor i Sthlm och var inne i stan när det hände. Inte på den aktuella platsen men en bit ifrån. Jag blir så vansinnigt arg på idioter!

  • twinmom

   Nej men fy! Hade du vagn med också? Jag är livrädd att åka dit nu i sommar för tänk om det blir något igen, hur i hela friden kastar man sig undan med vagn och grejer?!

   • Cecilia Dahlstrom

    Jag var på Södersjukhuset. Så det var inte nära på det sättet men rätt sida av stan. Vi blev kvar där till 21.30 eftersom all trafik var avstängd.

    Jag tror att dom är färdiga med Sthlm. Näst på tur är väl Göteborg? Idioter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *