4-6 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

Sjukstuga & kladdkalas

Efter tjejerna somnat för att sova middag ett tag märkte jag att Fia var väldigt varm och det visade sig att hon hade förhöjd temp. Hon har sovit från och till sedan dess och vart väldigt gnällig. Hon har knappt fått i sig varken mat eller vätska så vätska försöker jag ge lite men ofta och mat är inte intressant..

Just nu ligger hon och sover på mig i myshörnan, min varma, trötta lilla älskling❤ Tempen stiger hela tiden så hon har fått alvedon i hopp om att den ska sjunka snart!

Saga däremot är sig själv och när dom åt mat gick jag snabbt och la Fia i sängen då hon var så trött, och tydligen var jag så smart att jag ställde maten vid Saga och på de 30 korta sekundrarna jag var borta hann hon både kasta tallrik och sked på golvet samt kladda så här fint!? Och ja, hon hade fortfarande pyjamas för idag är en riktigt innefattas där vi inte gör något vettigt i denna sjukstuga!

Hoppas ni har en fin dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *