4-6 månader,  Familjen,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Jag checkar ut

Denna dag har vart jobbig. Fia har vart så låg på grund av febern och Saga har vart så gnällig och skrikit i princip all vaken tid.. Denna fasen får gärna vara över snart och Fias feber gå över! Har ju berättat tidigare om denna fas, att dom måste se mig, vara med mig eller sitta på mig för att vara nöjda och idag har jag verkligen inte fått något gjort. Knappt ens hunnit gå på toa?

Hoppas Fias feber går ner till imorgon så hon är sig själv igen!?

Mamma kom hit efter jobbet idag så jag kunde diska lite medan hon mös med tjejerna. Jag stack iväg och handlade ChopChop lite snabbt innan mamma skulle till stallet då jag verkligen inte hade ork att laga något! Mamma åkte när det var sovdags för tjejerna och då kom istället min moster på en fika? Blev massa skitsnack och kakätande? Mums!

Nu ligger jag i sängen och tänker checka ut! Har spänningshuvudvärk och håller tummarna på en bra natt, med en frisk Fia när jag vaknar och två glada tjejer som inte längre är i 6-månadersfasen? Håll tummarna!❤ Kram på er!

Dessa glada tjejer hoppas jag är tillbaka imorgon?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *