4-6 månader,  Blandat,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Våren är här för att stanna!

Hej kära ni! Jisses vilken dag! Solen skiner, vårvärmen flödar och alla underbara vårdofter påminner en om att det snart är sommar!?☀️?

Vi har lekt på förmiddagen och efter tjejerna sovit middag och ätit lunch tog vi oss ut på en skön promenad i det underbara vädret! Vilken energi man får!?? Vi traskade förbi affären för att hämta ut ett paket, vad det var får ni se senare!?

På affären träffade vi en familj som jag satt barnvakt åt förut via en barnvaktsförmedling. Jag var dit och fikade i våras och sedan dess har vi inte setts eftersom det vart så mycket! Hur som helst, det var roligt att ses igen och vi pratade en stund innan vi gick till tjejernas mormors jobb för att säga hej! Fia sov men Saga var vaken och kunde hälsa på alla? Man kan ju inte bli annat än kär och mormis var stoltare än stoltast!?

Efter traskade vi hemåt och har nu precis kommit in. Tjejerna leker lite och jag ska plocka här hemma lite. Hoppas ni har en fin dag?

 

Grace försökte lite smidigt smita med ut när vi skulle till affären?❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *