Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  S&S,  S&S första,  Uppfödning,  Vardag

Träning pågår

Idag när mamma och syrran kom hade dom med sig hoppgungan som vi haft som små! Så roligt! Den är i toppskick trots att den är köpt när jag var bebis, alltså 22 år sedan!? Vi satte upp den och så fick tjejerna prova, det tog inte lång tid innan dom fick in snitsen och dom älskade det! Dom hoppade runt, ropade jag snurrade dom så dom såg mig, så duktiga!❤ Träning pågår!????

Ligger i sängen och halvsover. Vi har som jag nämnde tidigare en dräktig deguhona som blött några gånger nu, vilket kan betyda att något är fel, att det är på gång eller att någon av ungarna dött. Springer försiktigt och kollar till henne stup i kvarten då det är hennes första kull så nu håller vi bara tummarna! Nu är det dock sovdags! Natti fina ni?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *