4-6 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  S&S första,  Uppfödning,  Vardag

Mysdag

Hej fina ni! Har inte hunnit kolla telefonen förrän nu när tjejerna sover! Dagen har gått i ett!

Imorse ställde jag mig och gjorde mat åt tjejerna som jag frös in i iskubformer så det bara är att ta fram vid behov, så smidigt! Idag gjorde jag puré av blåbär, hallon, mango och broccoli. Ska handla hem mer roligt så det finns!? När jag var klar med det lekte vi innan det var dags att sova middag. Dom sov 9-10 och sen lekte vi igen innan det var dags för mat.

Till lunch idag blev det broccoli, palsternacka och avokado med havredryck. Smaskens! Tjejerna älskar maten och föredrar det före ersättning. Dock görs ju både vällingen och gröten på Neocate så dom får i sig det dom behöver både där och via maten!??

Sen kom mamma och syrran och vi packade in oss i bilen och åkte till Erikslund då vi gick runt och mös! Det var jättetrevligt och vi kollade bland annat på skor och kläder (så klart!) och jag handlade lite former till tjejernas mat, samt en kylväska med frysklampar. Bilder kommer!??

Sen åkte vi till min farmor och farfar då hon fyller år idag och åt smörgåstårta. Jag hade gjort smoothie till tjejernas mellanmål och det slank ner direkt! Gullungar❤ Så smidigt att plocka med! Ska frys in också så man bara kan plocka med om man ska iväg, perfekt ju! Jag brukar blanda i lite Neocate i för att det ska ge mer näring?

Sen hem och ut med hundar och lek på tjejernas rum med mig och deras moster. Jag satte även upp tjejernas mörkläggningsgardin så dom slipper solen när dom ska sova! Blev jättebra!? När syrran åkte kom min moster hit på besök och vi badade bland annat tjejerna efter maten då dom var blåa över hela kroppen av blåbär, såå roligt tycker dom! Vatten i hela badrummet och det såg ut som jag också hade badat? Nu har tjejerna nattats och moster har gått hem så jag ska försöka fixa något att äta samt kolla till vår dräktiga deguhona som blöder lite! Håll tummarna!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *