Blandat,  Bloggen,  Vardag

April april

Första april idag! Har ni lyckats lura någon? Eller har ni själva blivit lurade?

Mitt minne har ju inte kommit tillbaka sedan graviditeten och jag kom på först nu att det är första april? Jag är inte speciellt lättlurad men nu börjar jag fundera om det är någon som lurats utan att jag märkt något? Med tanke på att jag inte ens kom ihåg att det är idag..

Själv tycker jag om att luras, och speciellt mamma av alla! Hon är så sjuuuukt lättlurad att det är läskigt.. Och då är jag ändå kass på att ljuga så jag förstår inte hur hon alltid går på det jag säger?  Hur som helst blev det inget lur för min del idag och trots att jag försökt komma på något bra så står det still.. Får satsa på att komma på något grymt bra till nästa år!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *