4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Man blir ju galen

Hej fina ni! Dagen har gått i ett och med två gallskrikande barn finns inte tid över till annat.. Som jag skrev igår är tjejerna extremt mammiga och jag kan verkligen inte göra något för dom ska bara sitta hos mig! Jättemysigt, ja, men jag klättrar smått på väggarna.. Jag har massor med tvätt att ta ikapp, det ska kokas flaskor, jag ska bädda rent våra sängar, hundarna ska ut, ja ni förstå.

Idag har jag alltså inte fått något gjort alls. Jag tröttnade på skriket och satte oss i myshörnan och då somnade båda två. Somnar själv jag med snart!? Dessa faser kan verkligen göra en galen!

Senare kommer mamma och syrran efter jobb och skola så då sticker jag och syrran och handlar lite nödvändigt! Tjejerna har ingen nytta av att följa med så dom får vara hemma med mormor❤

Här snöar det lite smått vilket INTE är vad vi vill se! Men det går nog över snart??☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *