4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Mammagrisar

Jisses vilka mammagrisar tjejerna blivit! Speciellt Saga kan inte vara utan mig en sekund. Så fort jag går iväg (oavsett hur länge) så börjar dom gallskrika båda två, och Saga blir såå röd att hon ser ut som en tomat!! Det räcker oftast med att jag är i närheten så pass att dom ser mig, men ibland måste jag sitta och kramas med dom ett tag tills dom lugnat ner sig❤ Idag har jag bara gått runt med dom hela dagen i princip och därför har det vart svårt att fått något gjort, som ni säkert förstår.. Jättemysigt att sitta med dom hela dagarna men tyvärr har vi i ett hem som ska skötas också!

Vi busade lite i myshörnan vid 14 och sen låg vi bara och mös. Dom är så söta för dom leker verkligen och ligger dom på mig så ligger dom och kollar på mig, tittar jag tillbaka så ler dom och tittar ner? Så gör dom när dom busar❤ När vi låg där och mös så somnade vi alla tre. Jag som aldrig sover middag behövde verkligen det där! Och såå mysigt! Finns inget bättre än att ha tjejerna sovandes på en❤❤

När vi vaknade var det dags för mat och idag blev det palsternacka, avokado och gröt med fruktpuré. Mums tyckte tjejerna?

Efter maten kom mamma efter jobbet och mös med tjejerna innan det var sovdags. Lagom till hon åkte var det dags för välling och tjejerna bäddades ner i deras säng❤ Älskade barn, jag älskar er mer än ord kan förklara!❤❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *