4-6 månader,  Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Skrikfest deluxe

Shit alltså.. Flickrona fick som vanligt mat strax efter 17 och då började skrikfesten. Båda gallskrek, skulle bara sitta på mig, ville inte äta, det gick för sakta mellan tuggorna, ja ni förstår, det var kaos! Sen skulle Fia kladda med maten och till slut gav jag upp och lät dom kladda. Illa, I know, för ärtpuré är grönt om ni inte visste det?

Till slut hade dom ätit upp och jag gjorde iordning båda för natten. Saga satt och höll på somna hela tiden så det gick knappt att hålla henne vaken. När båda var klara för natten gjorde jag iordning vällingen och medans det kokade satt jag med tjejerna i köket och ganska snabbt somnade båda två. Vi mös en stund tills vällingen var klar och sen nattades dom?

Just när skrikfesten var igång ville jag bara slita av mig håret, bokstavligen, och jag undrade vad grannarna tänkte.. Men trots att jag höll på att bli galen där och då, så känner man bara lycka och kärlek när man har dom i famnen❤ Älskade ungar❤

Nu ligger jag och halvsover och hoppas på en bra natt!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *