4-6 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Hejdå vinter

Idag sa vi hejdå till vintern på riktigt! Vi la undan åkpåsarna från både babyskydden och vagnen och istället åkte vårjackorna fram!?☀️?

Vi har 20 grader i Västerås idag så vi packade ner oss i vagnen och tog med hundarna på en promenad! Blev en nästan två timmar lång promenix i solen och jag kan ju inte vara den enda som känner att solen gärna får stanna nu!

Vi gick ner till flickornas morfars jobb och sa hej och på väg tillbaka somnade båda tjejerna. Vad har ni för kläder på era nu? Alltså dom som sitter i vagn? Flickorna fick ha fleecetröjor, mössa, gallerfilt och ofodrad jacka men jisses vad varmt det blev ändå!?

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *