4-6 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Uppfostran,  Vardag

Aldrig utan djur

Något av det viktigaste som alltid kommer finnas i mina barns (och mitt) liv är djur. Jag kan inte säga att jag förstår, men jag kan respektera att andra inte vill ha djur men för mig är det så sjukt viktigt! Djuren och min familj är mitt liv!

Vi har alltid haft djur. Från hund och katt till sugar gliders och degu. Djuren har alltid funnits där för mig och hjälpt mig enormt, och jag vet hur viktigt det är för barn att växa upp med djur också.

Jag må äga en djurpark men jag vet att tjejerna kommer älska vår livsstil lika mycket som jag!

Senaste veckorna har tjejerna allt mer börjat visa intresse för djuren och då speciellt hundarna. Charlie är inte intresserad än men Grace som älskar tjejerna mest över allt visar det verkligen! Hon har aldrig tyckt om någon mer än mig, förrän nu! Hon är så snäll mot dom, lägger sig på rygg bredvid dom så dom får klappa henne, idag råkade Saga ta tag i örat och hon började bara slicka henne och visade att det gjorde inget! Givetvis visar jag att man klappar fint, men dom är snabba dom små rackarna. Dock klappar dom alltid fint med hela handen och Grace bara älskar det! Så roligt att tjejerna upptäckt henne nu❤ Bilderna är från idag?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *