4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Älskade barn

Allvarligt, hur kan det vara möjligt att älska sina barn så här mycket? Dom är de finaste jag sett, dom bästa jag har, mitt liv! Älskade barn, vad skulle jag göra utan er?!❤❤ Igår när moster var här satt dom och lekte med lektavlan som jag hade när jag var liten och då la Fia armen om Saga! Men det är inte första gången, dom hade sådant underbart band redan i magen och är ena ledsen tröstar den andra! Gick upp en natt då Fia hostade förjäkligt och då la sig Saga med armen om henne❤ Allvarligt talat, kärleken till dessa prinsessor går inte att förklara!

Isag har jag fixat i djurrummet, gjort klart ena buren bland annat. Hela familjen har vart här och myst med tjejerna och sen blev det ChopChop denna underbara fredag!

Nu ligger jag och halvsover och hoppas på en lika bra natt inatt! Hoppas ni haft en bra dag?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *