Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

Står utan pengar

Godkväll kära ni! Vi kom hem vid 21 och då sov flickorna så det var bara sätta på pyjamas och bädda ner dom i sängen❤ Bästa tjejerna!!

Jag ställde mig och kokade flaskor, vek tvätt och plockade undan innan det var dags för sista promenaden för Grace. Fick ett sms när vi kom in som var från försäkringskassan. Ni vet ett sådant sms man får med besked om att dom kommer betala ut föräldrapenningen kommande dag. Där stod iallafall att jag kommer få 1500:- imorgon! 1500 tusen!!!! Va i?! Kollade hemsidan och då har dom inte registrerat min anmälan som jag gjorde i början av året, så alltså är jag körd. Hur i hela friden betalar man alla räkningar på det? Fyllde iallafall i igen och hoppas dom kan betala ut i efterskott för annars vet jag inte vad jag gör!

Tänker positivt, allt löser sig! Det är inte mitt misstag så detta får dom lösa!

Jag har iallafall krupit ner i sängen, tjejerna sover gott och Grace har lagt sig hon med. Hoppas på en bra natt och imorgon ska vi bara leka på tjejernas rum och fixa hemma? Natti?

 

2 kommentarer

    • twinmom

      I värsta fall hade jag antagligen fått göra så på vissa då mamma och pappa hjälpt annars men jag pratade med f.kassan och dom ordnade så jag får resterande den 28e?? Tack och lov!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *