Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Uppfödning,  Vardag

Dagen med stort D

Hej fina ni! Dagen har gått i ett och därför har det funnits noll tid över till bloggandet förrän nu!

Idag var dagen med stort D! Moster kom förbi en snabbis i förmiddags och tog en fika och mös med flickorna så det blev massa mys och tjejsnack? Vid lunch kom mamma och vi packade in oss i bilen och åkte mot Filipstad för parning av Grace!

Resan gick toppen och det var en jättegullig familj som hade Hamlet på foder och vi gjorde ett försök direkt. Båda var villiga men kom aldrig till skott så till slut tog vi en paus och satte oss och fikade? Flickorna var så glada och pratade non-stop och charmade alla!? Efter ett tag provade vi igen och då fick dom till det bra?? Båda var slut efter så dom låg i varsitt knä och sov? Jobbigt att vara hund!

Nu är vi på väg hemåt men har stannat till för att släppa av en degu på vägen, och nej inte bokstavligt talat? Sen blir det bara att åka hemåt och sova direkt?? Nu hoppas vi bara att hon tar sig och att allt går bra, samt att kennelnamnet godkänns innan valparna kommer?

Här är bild från efter parningen på finaste Hamlet! Jisses så fin han är? Kommer bli fina valpar om det går som det ska❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *