4-6 månader,  Blandat,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Graviditeten,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Sex månader

Godmorgon fina ni! Mulet ute och blåser storm, men vi måste till affären och handla mat idag så vi får trotsa moder natur?

Idag, för precis sex månader sedan föddes två flickor som vart så efterlängtade i åtta månader. I åtta månader hade jag fått sett dom på så många ultraljud att jag knappt kan räkna dom, känt dom växa och härja fritt i min mage, känna ett band som hela tiden stärktes, och helt plötsligt fanns dom i min famn! För sex månader sedan blev jag mamma, den lyckligaste mamman dessutom! Jag var inte bara nybliven mamma till mitt första barn, utan till mina två första barn!

Just den här tiden för sex månader sedan försökte jag få i mig “förlossningsfrukosten” och strax därpå kom personalen från neo och skulle hämta oss. Tyvärr kunde jag inte följa med då eftersom jag förlorat ganska mycket blod under förlossningen och därför behövde observeras och se så jag återhämtade mig, därför följde mamma istället med flickorna ner till neo och väntade där på mig. Runt 12-13 fick jag äntligen rulla in på vårt rum på neo där mamma och mina flickor väntade! Jag fick upp båda tjejerna på bröstet och lyckan var total!

Att tänka tillbaka gör mig så emotionell att tårarna inte kan sluta rinna! Efter åtta månaders graviditet som innebar inläggning på sjukhus sammanlagt tre månader och även på slutet, foglossningar, sura uppstötningar from hell, konstiga cravings, ja alla gravidkrämpor du kan tänka dig, så fanns dom äntligen i min famn!❤

Tänk så galet fort tiden går! Jag minns förlossningen och tiden efter som att det vore igår.. Så mycket tjejerna utvecklats under dessa månader är galet! Från att bara ligga och se söta ut till att åla sig fram dit dom vill, prata som tokar (på sitt språk), skratta högt hela dagarna och verkligen vara små människor❤

Det har gått ett halvt år sedan jag blev världens lyckligaste människa, och så fort denna tid har gått betyder att dom snart är ett år! Sakta tiden lite tack!?

Grattis på sex månadersdagen världens finaste flickor, mamma älskar er mest över allt på denna jord och kommer alltid finnas där för er, oavsett vad!❤❤

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *