Blandat,  Bloggen,  Graviditeten,  Mammarollen,  Träning,  Vardag

Träning pågår

Hörrni, har ni börjat träna efter förlossningen? Jag har enbart tagit promenader med tjejerna, mer träning har jag inte gjort sedan dom kom för 6 månader sedan. Eller jo, kånka i trappor är ju lite träning det med när man bor på tredje våningen med tvillingar och hundar! Men utöver det har jag inte gjort mer! Men nu, nu är det dags!

Har satt min startvikt och mitt mål vad gäller slutvikt, dock är det inte direkt vikten som avgör utan jag har ett annat mål istället – att komma i min favoritklänning!

Så, nu har jag i tre dagar tränat här hemma lite smått. Ni vet, sådant man kan göra när barnen sover. Exempelvis squats, plankan, armhävningar, osv osv osv plus massa strechning för en gång i tiden var jag vig, och det ska jag bli igen!?

Imorgon får jag även hem en träningscykel som jag kan kämpa lite på när flickorna somnat för natten. Ska även blåsa upp min pilatesboll och fortsätta med de jag nämnde ovan, squats osv. Mitt mål är att komma i min klänning, men även kunna visa mig i bikini i sommar och förhoppningsvis även shorts! Jag vill helt enkelt kunna känna mig fin i mina kläder igen?

Alla gravidkilon är borta sedan någon dag efter förlossningen så det som ska bort är enbart trivselkilon? Men nu är jag igång och tänker även posta två bilder på hur jag ser ut idag och sedan får ni se efter vägen hur det går? Tänker att det är lite extra motivation för att verkligen klara det!

Ska beställa hem nya träningsbyxor också och sen kör vi!????

 

2 kommentarer

  • Mirre - Sweetwords

    Det är motiverande att göra för och efterbilder, för mans ser verkligen skillnad, jag tror man ska ta det lugnt de första månaderna efter förlossning med träning, men powerwalks kan man ju ta det ger ju mycket det med

    • twinmom

      Självklart ska man ta det lugnt i början, det är därför jag börjat nu och inte tidigare? Just före- och efterbilder tycker jag ger så mycket! Man ser ju inte lika bra annars om man bara går efter vikt tex!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *