4-6 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  S&S,  Vardag

Sista dagen som 5-månaders

Dagen har spenderats till att fixa här hemma och leka med flickorna. Syrran tog bussen hit efter skolan så åkte vi till stallet och fixade. Snön försvann som tur var och när vi var i stallet sken vårsolen och både vi och hästarna njöt!?☀️

Efter släppte vi av henne hemma och åkte sedan hem igen. Väl hemma tränade vi mage i tjejernas rum, dom ålar sig ju så duktigt fram när man inte kollar så försöker peppa dom till att ta sig framåt ännu mer? Mina duktiga små tjejer! Idag är sista dagen som 5-månaders.. Fy vad fort tiden går❤

Vid 17.20 var det grötdags, idag med hallon och blåbär. Så fina efteråt? När dom ätit klart kikade mamma förbi efter jobbet och mös med flickorna. Strax därpå var det dags att göra iordning tjejerna för natten och när dom somnat passade jag på att ta en dusch i lugn och ro när mamma ändå var här!

När hon åkte vidare för jobb kröp jag ner i sängen och somnade typ till och vaknade av att mamma ringde. Nu är hundarna kissade och jag har krupit ner igen och det är dags att sova! Hoppas på en bra natt och två pigga och glada (som vanligt) tjejer!? Hoppas ni haft en toppendag?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *