4-6 månader,  Blandat,  Djuren,  Flickorna,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

Godmorgon måndag

Godmorgon fina ni! Vi har haft en relativt bra natt och flickorna sover för tillfället middag i vanlig ordning. Själv kastade jag mig i badet och öste på med varmt vatten så nu ligger jag bara och njuter och slappnar av!

Det snöar ute och jag skulle behöva handla mat bland annat så vi får se om vi orkar oss ut på en långpromenad till Maxi! Annars blir det lugnt idag. Ska försöka planera djurrummet då jag tar hem chinchillorna från föräldrarna i veckan. Burarna ska även inredas på nytt så alla får en mer naturlig miljö och fullt med aktivering!

Ska även försöka packa upp sista kartongerna sedan flytten så vi kommer iordning? Hoppas ni får en fin dag?

 

Imorse fick jag multitaska med tjejerna i famnen samtidigt som jag drack kallt te? Saga fokuserar på koppen och Fia på mobilen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *