Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Uppfödning,  Uppfostran,  Vardag

Meningen med livet

Hej fina ni! Inatt har vi sovit gott! Vi gick upp 08.30 och tog extravagnen för att gå ut på en morgonpromenad med hundarna i vårsolen!☀️ Underbart!?

Denna bilden tog mamma igår på mig, Saga och en av våra hästar, Ture. Jag älskar den! Bilden visar tre av de sakerna som enligt mig är meningen med livet! Barn, djur och landet.

Mitt mål är att ta oss tillbaka till landet så snart jag kan. Men givetvis måste studierna vara klara innan dess, men sen blir vi landetbor på riktigt igen. Så ingen tar illa upp så vill jag säga att alla tycker och tänker olika vilket är helt normalt, men jag vill inte uppfostra mina barn inne i stan. Att vi bor här nu är för att jag inte har råd att köpa en gård nu, men i framtiden ska vi dit. Tjejerna ska växa upp på landet med alla våra djur springandes på gården. Tjejerna ska kunna springa och leka utan att man behöver vara orolig över bilar som kör för fort och så vidare.

Jag må äga en hel djurpark, men denna djurpark har hjälpt mig så enormt mycket genom åren och jag kan inte tänka mig ett liv utan dom! Och familjen, finns det något bättre? Dom man alltid vet kommer finnas där, ens bästa vänner❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *